Reisgidsen voor Spanje

Inspiratie voor onderweg

Op deze pagina vind je een aantal inspirerende reisgidsen, die je kunnen helpen van je vakantie een echt succes te maken.

Spanje, 25 autoroutes

Spanje, 25 autoroutes

Capitool Discovery

Deze 25 autoroutes door Spanje voeren je weg van de gebaande paden naar mooie dorpen en adembenemende landschappen, authentieke posadas en gastvrije hotels.

De routes, uiteenlopend van één tot vijf dagen, brengen je diep het ongerepte Spaanse platteland in, met onderweg charmante eethuizen en accommodaties. Bij elke route hoort een wandeling door een oude stad of een fraai landschap, en vind je activiteiten en tips voor het kopen van plaatselijke producten.

De postcodes staan vermeld voor het gebruik van navigatieapparatuur in de auto. De verkeersregels, gedetailleerde kaarten en duidelijke routebeschrijvingen geven je alle informatie die je nodig hebt voor een heerlijke autovakantie.

Te bestellen bij bol voor € 25,99

Spanje - National Geographic

Spanje

National Geographic

Deze exclusieve reisgids met sublieme fotografie neemt je mee naar  bekende en minder bekende bezienswaardigheden in Spanje.

Reisveteraan Fiona Dunlop maakte voor National Geographic een unieke selectie en biedt nu met deze gids iedereen de kans om het land te beleven zoals dat nog niet eerder met een reisgids mogelijk was.

In dit boek vind je uitgebreide plaatsbeschrijvingen en diepgaande achtergrondinformatie, speciale reportages over geschiedenis, cultuur en hedendaags leven en prachtige kleurenfoto's, gedetailleerde plattegronden, tekeningen en dwarsdoorsneden.

Al dit moois wordt voorzien van uitgebreide praktische informatie, adressen van hotels, restaurants en winkels. Ook wandelingen en autotochten ontbreken niet in deze fijne reisgids.

Te bestellen bij bol voor € 9,90

Spanje - Rik Zaal

Spanje - een reisgids

Rik Zaal

Sinds Spanje van Rik Zaal uitkwam, is de gids alom geprezen, oor de pers maar vooral ook door de lezers.

Spanje is een boek dat de reiziger alle hoeken van het grote Spanje laat zien. Het bevat uitvoerige hoofdstukken over Madrid, Barcelona, Sevilla, Valencia en de andere grote steden en wijst niet alleen de weg naar de kerken, musea en andere bezienswaardigheden, maar ook naar de goede hotels, restaurants en cafes.

Rik Zaal is een echte insider en heeft bovendien opmerkelijk veel kennis van en oog voor de hedendaagse architectuur.

Te bestellen bij bol voor € 19,95

Tips Reisgidsen Spanje