Kaarten van Spanje

Handige kaarten voor onderweg

Hieronder vind je een aantal kaarten en plattegronden die handig kunnen zijn bij het uitstippelen van je route, het bezoeken van steden en het plannen van trips:

ANWB Wegenatlas Spanje/Portugal

ANWB Wegenatlas Spanje/Portugal

Deze uitgebreide wegenatlas Spanje/Portugal op A4-formaat biedt u actueel en gedetailleerd kaartwerk.

De ANWB Wegenatlas Spanje/Portugal biedt kaarten op een schaal van 1:300.000 (1 cm = 3 km). Hiermee vindt u gemakkelijk de kortste weg of juist een leuke toeristische route.

De atlas wordt aangevuld met 16 stadsplattegronden (1:15.000) en detailkaarten van de costas (1:300.000) en de Algarve (1:200.000).

Tevens is de atlas voorzien van een informatieve kaartrand en een plaatsnamenregister. Inclusief Europese hoofdwegen (1:4.000.000).

Kortom, deze wegenatlas is erg handig voor het plannen van uw reis.

Te bestellen bij bol voor € 13,95

ANWB Wegenkaart Spanje/Portugal

ANWB Wegenkaart Spanje/Portugal

De ANWB Wegenkaarten zijn inmiddels bekend: goede uitsneden, gemakkelijk hanteerbaar, kaartrand met wegnummers en afstanden tot plaatsen en knooppunten, stadsplattegronden en agglomeratiekaartjes.

De schaal van de wegenkaart is 1:800.000 (1 cm: 8 km)

Deze kaart bevat ook stadsplattegronden van de steden Madrid, Barcelona, Bilbao, Valencia, Sevilla en Lissabon en kaarten van de Canarische Eilanden, de Azoren en Madeira.

Natuurlijk ontbreekt ook een plaats- en straatnamenregister niet.

Te bestellen bij bol voor € 7,95

Michelin Spanje en Portugal

Michelin Spanje en Portugal

Deze toeristische wegenatlas van Michelin bevat kaarten van zowel Spanje als Portugal op een prettige schaal en met veel details.

De atlas is op A4 formaat en heeft een handige ringband. Het is een toeristische wegenatlas met extra informatie, zoals bezienswaardigheden en schilderachtige routes. De atlas bevat maar liefst 67 stadsplattegronden van Spaanse en Portugese steden.

De atlas heeft uiteraard ook een plaatsnamenregister waarmee u makkelijk kunt zoeken. Ook een overzichtskaart ontbreekt niet.

De atlas is Nederlandstalig

Te bestellen bij bol voor € 17,95

Tips Kaarten van Spanje