Vakantie naar Ibiza

Last minute naar de Spaanse zon

Een van de populairste eilanden in Spanje en misschien wel van de wereld is Ibiza. Een eiland dat al jarenlang populair is onder jongeren is een perfecte vakantie voor jong en oud. Overdag zie je voornamelijk gezinnen en in de avond worden de jongeren weer wakker. Ibiza staat bekend om de vele feesten, maar het eiland heeft veel meer te bieden dan dat. Het heeft ook prachtige natuur.


Uitgaan tot in de vroege uurtjes

Ibiza is ook een populaire vakantiebestemming voor bekende sterren en de rijke elite. Er staan grote, dure hotels met zeer moderne architectuur waar dagelijks grote feesten worden gehouden. De relaxte house muziek is bij bijna elk hotel dag en nog te horen. Daarnaast heeft het eiland de meest bekende clubs waar de beste DJ's van over de hele wereld graag willen draaien. Je kan er van ochtend vroeg tot avond laat doorfeesten.


Hippie eiland

Dit hippieachtige achtige eiland heeft meer te bieden dan alleen maar feesten. Alhoewel feestjes en liefde erg goed bij de hippiesfeer passen, zijn er ook erg veel relax bestemmingen op dit eiland. Er worden niet voor niets veel spirituele reizen aangeboden naar Ibiza. Je kan ultiem genieten en relaxen op de prachtige stranden en in de bijzonder mooie natuur. Ibiza heeft 18 kilometer aan strand, met Benirras Bay als populairste. Een prachtig wit strand waar je vanwege de rotsbodem in het water zeer goed kunt snorkelen.


Last minute reizen

Mocht je het weer in Nederland helemaal zat zijn, dan is Ibiza een perfecte bestemming om de zon op te zoeken. Ga voor een Last minute Ibiza om van voordelige vliegtickets te profiteren. Online zijn verschillende last minute aanbieders te vinden om morgen nog te vertrekken. Houd deze last minute reizen goed in de gaten.

Kom tot rust op dit prachtige eiland of feest juist door tot in de vroege uurtjes. Er is voor ieder wat wils.

Tips Last Minute Ibiza